Nytt jobb? Vi söker konstruktörer!

Icons - in a world of Structural Concrete

Nytt jobb? Vi söker konstruktörer!

StructiCon är ett ungt företag med vassa kompetenser. Vi har stor erfarenhet av industrialiserat byggande av industrigolv, konstruktion och projektering av grundläggning. Vi har ett stort nätverk och leder och samarbetar på Europeisk nivå inom om byggstandardiseringen. Vi vill utöka våra kompetenser inom stomprojektering inom både husbyggnad och industri samt anläggningskonstruktion.

 Vi söker konstruktörer, handläggare och uppdragsansvariga inom bygg- och anläggningskonstruktion som har 5-10 år erfarenhet. Har du specialisering inom betongkonstruktion eller kunskap inom betongprefab, stålprefab, BIM och CAD eller kunskap inom stomanalys enligt EKS och Eurokod är det ett plus.

 Vi använder främst Auto-Cad, Tekla men även Proge-Cad. För konstruktionsberäkning och analyser använder vi Mathcad Prime, FEM-Design 3D structure, samt Atena 3D samt andra beräkningsprogram. Du bör hantera de vanliga kontorsprogrammen kunna tillgodogöra dig och skriva rapporter på svenska och engelska.

 Vi söker även de som är intresserade av att arbeta med utredningsarbete inom betong och stål som har kompetens motsvarande Kontrollansvarig K och är fördjupade inom betong och stål för byggbranschen.

Som person är du noggrann och effektiv och därmed mån att du levererar ett bra utfört arbete. Vi söker både individualister och de som gillar att samarbeta i grupp.

Kontakta: Jerry Hedebratt eller Kristian Gustafsson